Kövesse friss szakmai híreinket!
huen

Jobline Női Karriernap


Egy inspiráló karrier- és élménynap sztár előadókkal

Állásbörzéink és karrierrendezvényeink során határozottan azt tapasztaltuk, hogy női látogatóink egyre előrelátóbbak, és tudatosabban tervezik karrierüket. Elhelyezkedésük érdekében alaposabban mérik fel a női munkaadói programok nyújtotta előnyöket, lehetőségeiket. Szívesen vesznek részt személyes tanácsadásokon, valamint közvetlenül keresik képzési- és álláslehetőségeiket. Ezen igények figyelembevételével hoztuk létre a hazánkban egyedülálló Jobline Női Karriernapot.

Mit nyújt a rendezvény munkaadó partnereinknek?

Kiváló kommunikációs platform a tudatos, képzett, nyelveket beszélő nők megszólítására. Minden elemében egyedülálló atmoszférájú rendezvény (színes, nyitott standok, egyedi céges megjelenések és bensőséges, családias légkör). Profi kivitelezés, kiszolgálás egy tapasztalt és hozzáértő csapattal. A standdal való megjelenésen túl a Női Karriernap hatékony print, online és PR támogatást is biztosít!

Kiket érhet el a rendezvényen történő megjelenéssel?

Versenyszférában dolgozó vagy ott szellemi munkakört betölteni kívánó, tudatos hölgyeket, aktív álláskeresőket, valamint a karrierútjukkal és/vagy életútjukkal tudatosan foglalkozni kívánó passzív álláskeresői réteget is közvetlenül meg tudja szólítani.

Hogyan használhatja ki a rendezvény adottságait?

Hatékonyan mutathatja be cégük női programjait, karrierlehetőségeit, családbarát kezdeményezéseit. Közvetlen hangvételt, oldott hangulatot biztosító körülmények között ismerkedhet meg potenciális jelöltekkel. Felmérheti a vállalat számára fontos célcsoport elvárásait, készségeit. Pozitív, barátságos légkörben kommunikálhat a márkájáról, termékeiről.

További információk: www.noikarriernap.hu

Kapcsolódó termékek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.