Kövesse friss szakmai híreinket!
huen

Online Toborzási Konferencia – The big picture – üzleti fókusz a HR-ben

Idén, szeptember 27-én már 4. alkalommal rendezzük meg a HR szakma egyik legnépszerűbb tudásmegosztó eseményét, együttgondolkodásra inspirálva szakembereket, vállalatvezetőket és tanácsadókat. Évről évre teremtünk fórumot a legújabb toborzási trendek, személyes és vállalati szintű fejlődési és fejlesztési irányok bemutatására és megvitatására.

Foglalja le helyét július 1-ig 25%-os kedvezménnyel!

A HR-szakmát alapvetően átformáló digitális korszak küszöbén állunk. Évek óta beszélünk a legújabb online eszközökről és csatornákról, amelyek mellett ma már applikációkról, szoftveres és felhő-megoldásokról, digitalizált HR folyamatokról, mérhetőségről, ROI-ról és adatalapú toborzásról kell gondolkodnunk.

A világ vezető szakemberei mind egyetértenek abban, hogy a hagyományos eszközeink, a személyes hálózatunk fenntartása és bővítése mellett fejlesztenünk kell digitális tudásunkat is. Főként a most piacra lépő generációk elérése, bevonzása és elkötelezése, valamint a sorra születő új szakmák, feladatkörök és speciális szervezeti kultúrák sikeres kiszolgálása érdekében.

A HR felé megfogalmazott üzleti elvárásokat már évek óta olyan hatások alakítják, amelyeknek csak akkor tudunk megfelelni, ha a toborzásra már nem pusztán támogató funkcióként, de üzleti fókusszal tekintünk. Konferenciánkon a legújabb online és digitális megoldások és sikeres hazai, illetve nemzetközi gyakorlatok bemutatásával erre a szemléletváltásra helyezzük a hangsúlyt.

További információ az Online Toborzási Konferenciáról

 

 

Kapcsolódó hírek

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.